Hotellstädning

Har du ett hotell och undrar över städningen? Då kan vi ge dig lite tips på hur du kan hitta en ny partner inom städbranschen.

Det finns en del städfirmor som både erbjuder städning till större företag, hotell, restauranger och privatpersoner medan andra riktar in sig mot den ena gruppen. Om det är bättre att ha en städfirma som endast är inriktad på hotellstädning eller en som är även mot privatpersoner etcetera kan man inte säga. Det beror helt enkelt på städfirman. Kolla upp den firman du vill samarbeta med, vad de har för referenser från tidigare arbeten tex.

När det kommer till hotellstädning är det ännu viktigare att vara noga med att städa bort bakterier och virus på alla ytor så mycket som möjligt. Det är många människor som passerar ett hotellrum och det är därför viktigt att tänka total desinficering när städningen genomförs. Det kan därför vara bra att anlita en professionell städfirma även om ni endast har ett par enstaka rum och tänker att ni klarar det på er egen personal. Man vill inte att det ska börja spridas olika bakterier eller virus genom sina rum. Det kan skada ens rykte och göra så att man förlorar kunder i framtiden.

En seriös städfirma i Stockholm är tommyshushallsnara.se som erbjuder hotellstädning inom Stockholmsområdet både för stora och små hotell. De har goda referenser från tidigare kunder och har lång erfarenhet av att hålla bakterier och virus borta. Vi använder oss av Städbolag Ett i när det gäller trappstädning i stockholm.  

Lycka till med er hotellstädning!